Szolgáltatások

Fordítás, lektorálás, tolmácsolás, webfordítás

Nyelvkombinációk

Társaságunk valamennyi szolgáltatását a következő nyelveken nyújtja:

albánflamandlengyelorosz
angolfrancialettportugál
arabgöröglitvánromán
bolgárhébermacedónspanyol
bosnyákhollandmagyarsvéd
csehhorvátmandarinszerb
dánjapánmongolszlovák
eszperantókínainémetszlovén
észtkoreainorvégtörök
finnlatinolaszukrán

Szakfordítást és lektorálást végzünk banki, gazdasági, pénzügyi, számviteli, jogi, orvosi, gyógyszeripari, műszaki, minőségbiztosítási, oktatási, számítástechnikai, mezőgazdasági, környezetvédelmi területeken.

Különdíj nélkül

Fordítóirodánk nem számol fel külön díjat a következő szolgáltatásokért:

Extra sürgős fordítás nagy terjedelmű anyagok esetén (100 oldalt meghaladó dokumentumok extra sürgős fordítása)
Szakszövegek fordítása Terminológiai egységesítés

Szoftverlokalizáció

A szoftverlokalizálási szolgáltatások teljes eszköztárával segítjük ügyfeleinket a nemzetközi piacon sikerek elérésben azzal, hogy szoftveres alkalmazásaikat és termékeit a helyi környezethez igazítjuk. A szolgáltatásaink biztosítják az összes lokalizált szoftver hibátlan működését az adott nyelvi, funkcionális és kulturális környezetben.

A szoftverlokalizálás tulajdonképpen a felhasználói interfész, szakmai dokumentáció és a súgóállományok adaptálása nem anyanyelvi környezetre, elsősorban más kultúrákra és nemzetekre. A lehető legnagyobb mértékű költségmegtakarítás és a végtermék megfelelő minősége érdekében ezeket az önálló folyamatokat koordinálni szükséges.

Lokalizálási mérnökeink és fordítóink egyszerre hasznosítják a fejlett iparági technológiai ismereteiket, költséghatékony megoldásokat és az ügyfélközpontú megközelítést.